Orígens

La mesurada combinació de la producció artesanal, el saber fer de la nostra gent i la tecnologia més avançada, originen l’excel·lència dels nostres vins i caves…

Elaborem vins i caves des de l’any 1981

Orígens, història i tradició

Després de llargs anys de tradició en el cultiu de la vinya i l’elaboració de vins a La Fortesa, petita població de la comarca de l’Anoia, molt pròxima a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès), la família Torrens Moliner, en el any 1981, elabora la primera ampolla de la marca Torrens Moliner.

Al llarg de tots aquests anys, TORRENS MOLINER ha continuat fidel a la seva filosofia, combinant la millor qualitat en la producció artesanal, la tecnologia més avançada i el saber fer de la seva gent.

Controlem tot el procés productiu, des de la Vinya fins al producte final, premsant i vinificant el nostre propi raïm de la propietat Heretat La Fortesa.

La nostra filosofia

La nostra missió és la elaboració de Vins i Caves de primera qualitat, posicionant els mateixos en el segment adequat de mercat, creant i potenciant una imatge de marca sòlida, dinàmica i identificada amb el treball ben fet, conservant en tot moment la adequada i necessària aportació a la sostenibilitat del medi en el qual interactuem.

Certificació ecològica

Ens basem en elaborar productes de qualitat, certificats sota el segell ecològic:

CCPAE ES-ECO-019-CT. d’Agricultura Ecològica.